…veel zang, beetje theater…

Wie zijn wij

Les Suzettes is een (straat)zanggroep uit Eindhoven. De groep bestaat op dit moment uit 9 vrouwen. We repeteren gedurende het jaar regelmatig met Lizzie Kean (vocal coach, arrangeur, componist) en zij schrijft ook onze arrangementen. Onze optredens zoeken we zelf. Door zelf door te gaan met repeteren in de periode dat Lizzie ons niet begeleidt, zorgen we ervoor dat we op die momenten zover zijn dat we deze zonder haar kunnen uitvoeren.

We werken meestal themagericht. Om het daarbij ook herkenbaar en leuk te maken om naar te kijken, maken we gebruik van bijpassende attributen, kleding en eenvoudige choreografie. Het zingen en ons laten horen blijft echter het belangrijkste, dat is ook wat we het best kunnen.

We repeteren op woensdagavond van 19.15 u. – 20.45 u. op de zolder van Café Wilhelmina in Eindhoven.

Evenementen waar we oa. aan mee hebben gedaan zijn ‘Gestels Hoogtij’ in Eindhoven, ‘De Kus van een Mus’ (Culturele Fietstocht) in Valkenswaard, ‘Cult en Tumult’ in Veldhoven, ‘Asten klinkt als een klok’, korenfestival ‘Amusing Hengelo’, Drie Tegels diep en natuurlijk onze avondvullende Jubileumshow in 2018 in Pand P. in Eindhoven.

Centraal bij Les Suzettes staat:
· A-capella
· Meerstemmig
· Meer dan zang en minder dan theater
· Moderne nummers (vooral Engels en Nederlandstalig)
· Themagericht
· Aandacht voor choreografie
· Straat- en binnenoptredens
· Enthousiasme, humor en spontaniteit