Muziek en theater bij ‘de Kus van een mus’ in Valkenswaard.

Na het optreden in het kasteel in Geldrop, op de camping in Eerde en enkele feestelijke gelegenheidsoptredens in de afgelopen weken zingt Les Suzettes op zondag 12 juli as. bij de ‘Kus van een Mus’!!

We vinden ’t super om opnieuw aan deze culturele fietstocht mee te doen; hebben er alle andere keren ontzettend van genoten en doen dat dit jaar zeker weer. Maar…. dit jaar vertrekt de culturele gezinsfietstocht voor het laatst. Een route vol natuur, muziek, zang, dans, theater & kunst wordt in deze vorm in Valkenswaard voor het laatst georganiseerd.

Reden te meer om te komen kijken en luisteren naar alles wat u tijdens de route aangeboden wordt. Al fietsend ontmoet u oa. muziekmakers, grappenmakers, kunstenaars en dansers en de gaat u ‘in zee’ met Les Suzettes.
De Kus wordt dit jaar een SMAKKERD met dubbel zoveel optredens (14 stuks)! Met 2 optredens per tussenstop. Voor elk wat wils. U kunt de tocht onderbreken met een picknick. Na de route is het natuurlijk nagenieten in op het terras van Bonus Hortus.

Tot zondag 12 juli!

De organisatie is in handen van “De Magneet”
Vertrek- en eindpunt Bonus Hortus, Hoeve 10 Valkenswaard. Reserveren is niet nodig.
Vertrek tussen 11.00u – 12.30u
Kosten: € 5,-
Info: demagneet@hotmail.com

Afbeelding aankondiging Kus van een Mus 2015