Juli 2015

Waar we in mei nog aangaven dat ons ‘Zee-thema’ vorm begon te krijgen, zijn we nu na 2 maanden ineens 5 optredens en een workshop verder en genieten we volop van de reacties en de waardering die we hierbij hebben gekregen. Het aantal optredens in zo’n korte tijd heeft ons tijdens en tussen de repetities door veel energie en discipline gekost, maar ook voor enorm veel plezier gezorgd. Extra veel energie en discipline omdat we gedurende 2 maanden niet alleen de optredens, maar ook de repetities zonder de begeleiding van Lizzie moesten doen. Maar het harde werken en zingen samen was heerlijk, de resultaten goed  en het borrelen erna broodnodig en erg gezellig.

Daarbij was ’t geweldig om behalve bij de evenementen die we zelf zoeken, ook gevraagd te worden voor privé-feesten door mensen die ons gezien en gehoord hebben. Zo hebbben we behalve bij het kasteel in Geldrop, gezongen op een georganiseerde dag op een camping in Eerde en hebben we ons Zee-thema gecombineerd met eerdere Les Suzettes-nummers mogen laten horen op een 12,5- jarige en een 50-jarige bruiloft. Nieuwe, ontzettend leuke ervaringen!

Een andere mooie en leerzame ervaring was de workshop Koorcoaching, verzorgd door Odeke de Koning van Vocal Center. Met 10-en hebben we op een zaterdagmiddag in 3 uur nieuwe zangtechnieken aangeboden gekregen die we in de repetities erna zelf opnieuw konden inzetten. www.vocalcenter.nl

En nu sluiten we as. zondag 12 juli het seizoen af met ons optreden tijdens de allerlaatste ‘Kus van een Mus’ in Valkenswaard. We hopen weer op veel fietsend publiek en een mooie, comfortabel-warme, zonnige dag. Meer informatie hierover vindt u op onze Muzikale Agenda. Een leuke afsluiter voor we een welverdiende vakantie ingaan!