Les Suzettes

…veel zang, beetje theater…

2023 – Vriendschap, Vrouwen en Venijn

Na een mooi afgerond muzikaal 2022 met leuke optredens is 2023 al weer even op weg.
Het jaar begon met wat krakende stemmen door griepgolven, maar met ons nieuwe thema en de eerste geplande optredens in het vooruitzicht voelen we de energie, de zon èn onze samenklank weer terugkomen!
We zijn dan ook weer vol enthousiasme aan het repeteren aan nieuwe grappige en serieuze nummers passend bij het thema Vriendschap, Vrouwen en Venijn. En natuurlijk hoort daar ook het werken aan een leuke en vrolijke presentatie bij waar publiek met plezier naar kan komen kijken en luisteren.

Ons eerste optreden is op zondag 2 april 2023 tijdens ‘De dag van de Amateurkunst’ in het CKE in Eindhoven. Fijn als we u daar kunnen ontmoeten!

Dag van de Amateurkunst CKE: https://cke.nl/dvda23/

2022! Terug van weg geweest met nieuwe optredens!

Eindelijk mogen we weer zingen en met elkaar repeteren! En wat fijn dat daarmee ook de gelegenheid om ons aan publiek te laten horen weer mogelijk wordt.

Want het is zomer 2022 en er zijn weer volop festivals en concerten waardoor we op 12 juni konden deelnemen aan Nijmegen Klinkt! Het was een zonnige dag waarop we heerlijk gezongen hebben op het plein en voor de terrassen in het centrum van Nijmegen.

En er komt nog meer!
Op 26 juni 2022 zingen we een matineeconcert in ’t Patronaat in Mierlo. Dit concert wordt georganiseerd door de Stichting Cultuur aan de Dommel. Het wordt een heuse voorstelling, waarbij ook saxofoniste Ellen van Geel een deel van het concert zal verzorgen. Een mooie samenwerking waarin we samen met haar een mooie, muzikale middag gaan brengen. Via onderstaande link vindt u meer informatie en kunt u kaarten bestellen.

Op 3 juli 2022 mogen we deelnemen aan Gluren bij de Buren in ’s Hertogenbosch.
We zingen die dag om 13.00 u. / 14.30 u. / 16.00 u. op de Holterveste in Engelen een mooi binnenplein van het Kasteel Holterveste in Engelen.

En na ook na de zomervakantie kunnen we verder. Op 9 oktober 2022 doen we mee aan Rooi Vol Koren in St. Oedenrode.

We zien u graag op deze evenementen!

Nieuwjaarsconcert met WilheminaFANfare en Les Suzettes

Aan de hand van een geslaagd ‘Fanfarella-optreden’ samen met de WilhelminaFANfare in 2019 in Café Wilhelmina, gaan we op 11 januari 2020 samen een feestelijk en muzikaal Nieuwjaarsconcert verzorgen.
We nodigen je graag uit om te komen luisteren en samen met ons te komen proosten op een mooi, muzikaal en gezond 2020.

2020! Een nieuw jaar muziek

Na een redelijk rustig jaar met een aantal leuke optredens, een afscheid van twee leden, maar ook met een nieuwe start van een gezellig en enthousiast ‘oud-‘ lid uit het eerste jaar van Les Suzettes beginnen we met zin en vol goede moed met een nieuw muzikaal jaar.
Het thema in 2020 blijft vooralsnog waar we in 2019 mee begonnen zijn: Mooie nieuwe liedjes over reizen, onderweg zijn, bestemmingen in de breedste zin van het woord. Over plaatsen waar je zou willen zijn, over reizen met de auto en het vliegtuig, over weggaan en de ander missen, en over thuiskomen. De eerste optredens zijn gepland, te beginnen op 11 januari as. met een feestelijk Nieuwjaarsconcert, samen met de WilhelminaFANfare in Café Wilhemina, onze thuisbasis waar we wekelijks gebruik mogen maken van de repetitieruimte. Meer informatie hierover vindt u op onze Muzikale agenda.
We ontmoeten je ook dit jaar weer graag tijdens onze eigen muzikale reis!

Jubileum achter de rug… …En door… in 2019 :-)

1 Februari 2019… onze mooie, kleurrijke en muzikale voorstelling is alweer achter de rug. Met elkaar maanden gewerkt om een feestelijke vrolijke Jubileumvoorstelling te maken en nu kijken we terug en was het vorig jaar…

Maar ’t was super! En we zijn trots! Omdat we een hele leuke, grappige, afwisselende voorstelling neergezet hebben met vliegtuigstoelen en vlieginstructies, Tantes van Gorp, Prossecco en tulpenbollen en zang én theater!
2 x een uitverkochte grote zaal in Pand P. Een heel geslaagd jubileumfeest! Op onze fotopagina kunt u hiervan wat feestelijke plaatjes zien.

En weer verder… Wat gaat 2019 brengen?
Zang! Om te beginnen met Valentijn, een optreden bij AH Strijp als tegenprestatie voor gesponsorde jubileumbubbels. Het zal die dag dus over liefde gaan.
Verder een leuke zang en muziekmiddag in april bij Café Wilhelmina in Eindhoven, waar we een aantal liedjes zingen met het Wilhelmina mannenkoor en de fanfare.
En daarna… door… met optredens binnen en buiten, een workshop en wellicht een nieuw thema.

We houden u op de hoogte!

Valentijnsoptreden AH Strijp

Op 9 februari 2019 zingen we tussen 11.00 u en 16.00 u. in het kader van Valentijn liedjes over de liefde in de Passage bij AH Strijp in Eindhoven. In eerste instantie als tegenprestatie voor de sponsoring van de feestelijke bubbels tijdens onze Jubileumvoorstelling in december vorig jaar, maar natuurlijk ook omdat het een leuk thema is, waarbij zang én een klein beetje theater heel gemakkelijk samen kunnen komen.
Dus… Waar gaat u die dag uw boodschappen doen??? 😉

Jubileumvoorstelling 10 jaar Les Suzettes!!

Treed binnen in de feestelijke wereld van 10 jaar Les Suzettes!

Stewardessen, gidsen, roeispanen, slingers en ballonnen in een programma met feestelijke, vrolijke, ontroerende en grappige liedjes.

Daarvan kunt u genieten tijdens de Jubileum Theatershow van Les Suzettes.

U luistert en kijkt die avond naar een vrolijke verzameling zangeressen die al tien jaar lang binnen én buiten muzikale optredens geven op straatfestivals en andere feestelijke gelegenheden.

Met veel zang en een beetje theater zullen diverse thema’s de revue passeren met een terugblik op 10 jaar les Suzettes en een knipoog naar de toekomst.

Wij nodigen u uit om dit samen met ons te vieren tijdens onze muzikale voorstelling en met ons te proosten op deze verjaardag op zondag 9 december tijdens de middagvoorstelling om 15.00 uur of de avondvoorstelling om 20 uur.

Kaarten kunt u bestellen via http://www.pand-P.nl

Jubileumvoorstelling van 10 jaar Les Suzettes!

Het is bijna zover!! Treed binnen in de feestelijke wereld van 10 jaar Les Suzettes!

Stewardessen, gidsen, roeispanen, slingers en ballonnen in een programma met feestelijke, vrolijke, ontroerende en grappige liedjes.
We gaan het u allemaal laten zien en horen tijdens de Jubileum Theatershow van Les Suzettes.

We zijn druk bezig met de voorbereidingen om u op 9 december 2018 in de middag of de avond een muzikale en leuke voorstelling te kunnen laten zien.  Met veel zang en een beetje theater zullen diverse thema’s de revue passeren met een terugblik op 10 jaar les Suzettes en een knipoog naar de toekomst.

Wij nodigen u van harte uit om dit feest samen met ons te vieren en met ons te proosten op deze verjaardag op zondag 9 december in Pand P, Leenderweg 65 in Eindhoven.

Kaarten kunt u bestellen en reserveren op http://www.pand-p.nl 

Wij zien u graag!!

September 2017 – Op weg naar 10 jaar Les Suzettes

Na ‘zielensmart, hartezeer en ander leed’ in 2016/2017 zingen we ons in de aankomende tijd naar een feestelijk 2018!

10 jaar geleden begonnen we met Les Suzettes. We zochten als stewardessen naar piloten en verloren liefdes, zwierven als daklozen door de straten, vonden als gidsen onze weg via ‘de Paden’, werden dronken op zee en zongen op het strand, waanden ons in sprookjes en fantasiën en bezongen het leed van liefde en pijn.
Door al deze gekozen thema’s hebben we gedurende de jaren een mooi repertoir opgebouwd met een diversiteit aan nummers. Enkele daarvan zullen we ook in de aankomende tijd blijven herhalen maar er zullen zeker om deze mijlpaal te vieren leuke en feestelijke nieuwe liedjes bijkomen.

We hebben zin in dit feest en in vrolijke nieuwe nummers. We zijn en blijven aan de slag en hopen in het aankomende jaar een feestelijke presentatie te geven ter ere van 10 jaar Les Suzettes!

We houden u op de hoogte!

Les Suzettes zingt samen met Switch in Kloosterhof in Leende

Op zondagmiddag 15 oktober 2017 is Les Suzettes uitgenodigd door Zanggroep Switch om deel te nemen aan het Herfstconcert dat door hen georganiseerd wordt.
Samen met Switch en de koren Quintessens en Midlife brengen we van 13.30 uur tot 16.00 u. een muzikale middag in het Kloosterhof in Leende.

We nodigen u hierbij graag uit om te komen luisteren en genieten van de diversiteit aan liedjes  die deze 4 koren deze middag presenteren.

http://zanggroepswitch-nl.webnode.nl/

http://quintessens-budel.nl/